NOTA BIJ DE HUUROVEREENKOMST
SKYBIRD Appartement 6A

In onze huurprijs is inbegrepen:
• de huur
• gebruik van de overdekte staanplaats voor de auto
• koud en warm water
• elektriciteit
• verwarming (bij gewoon verbruik = 10 eenheden per dag)
• de verzekering tegen brand, glasbraak en waterschade
Niet inbegrepen:
• schoonmaak (dient door de huurder zelf te gebeuren)
• waarborg (100€)

Enkele nuttige inlichtingen
1) Wij verhuren vanaf 2 nachten, weekend, week, 14 dagen, 3 weken en per maand.
2) De verhuring per week verloopt van 10 tot 10 uur. (uren zijn bespreekbaar)
3) De verhuring per weekend verloopt van vrijdagnamiddag 14 tot zondagavond 18 uur. (uren zijn bespreekbaar) In de vakantieperiodes verhuren wij geen weekends of nachten.
4) Voor het bekomen van de sleutels spreken wij met elke huurder persoonlijk af.
5) Wij sturen twee contracten op. Het door ons reeds ondertekende contract is voor u. Het ande-re dient u te ondertekenen en terug te bezorgen aan ons. U stort het voorschot binnen de 10 dagen na opmaak van het contract.
6) Het appartement kan enkel gereserveerd worden door betaling van een voorschot ( 25 % van de totale huurprijs). Het saldo van de huurprijs moet betaald worden 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur.
7) De waarborg wordt terugbetaald binnen de maand na uw vertrek indien u alle verplichtingen hebt nageleefd (appartement netjes achterlaten, geen schade toegebracht aan de inboedel)

Algemene voorwaarden
1) U hebt onze schriftelijke toestemming nodig om dieren in de woning binnen te brengen.
2) U dient van het gehuurde goed gebruik maken als een goede huisvader (moeder) dit betekent o.m dat de voorwerpen die deel uitmaken van de huisraad niet mogen meegenomen worden, dat het huishoudelijk reglement moet gerespecteerd worden, dat bij vertrek de woning moet schoongemaakt worden (indien niet zullen de kosten van het schoonmaken van de waar-borgsom worden afgehouden). Beschadiging dient aan ons gemeld te worden. Het maximum van 7 personen om te overnachten mag niet overschreden worden.
3) In het appartement is een kleine inventaris, kijk die even na en gelieve ons binnen de 24 uur te melden indien er iets ontbreekt.
4) Ons appartement is een ROOKVRIJE ruimte, gelieve dit te respecteren aub.
5) Het huisvuil dient gedeponeerd te worden in huisvuilzakken van de gemeente Koksijde die te koop zijn in verschillende winkels. Je kan je huisvuil ook kwijt in de container die in de parkeergarage staat.
6) Fietsen mogen enkel geplaatst worden in de fietsruimte in de parkeergarage. BEVEILIG uw fietsen.
7) Strandmateriaal steeds in het keldertje plaatsen.
8) Laat de VERWARMING NIET ONNODIG DRAAIEN. Te hoog verbruik (maximum 10 eenhe-den per dag) zal worden afgetrokken van de waarborg.

Adres eigenaar: Laureys – Adriaenssens
Langveldstraat 17
9200 Dendermonde

052-22 05 45 of 0476-56 78 64